Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

За день бойовики 23 рази обстріляли позиції ЗСУ

25 травня, 19:56
Фото Reuters

Ситуація в районі проведення АТО є досі напруженою. З початку доби четверо військовослужбовців дістали поранення.

Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО на його сторінці у Facebook.

"У результаті бойових дій з початку доби четверо воїнів сил АТО дістали поранення", - йдеться в повідомленні.

Підрозділи російсько-терористичних бандформувань не припиняють застосовувати зброю проти воїнів ЗС України. З початку доби незаконні збройні формування 26 разів відкривали вогонь по опорних пунктах українських захисників, в тому числі з важкого артилерійського озброєння.

Приморський напрямок - на цій ділянці фронту, по тимчасово окупованому Докучаевську, бойовики незаконних збройних формувань здійснили вогневий наліт, застосовуючи потужні артилерійські системи калібру 152 мм.

Також вони двічі обстріляли наші опорні пункти в районі Новотроїцького з 120-мм мінометів. Вранці з таких же мінометів бандити вели вогонь біля Красногорівки. Крім того, поблизу Красногорівки, Широкиного, Водяного та Богданівки протягом дня противник відкривав вогонь зі стрілецької зброї та гранатометів.

На Донецькому напрямку найскладнішою ситуація є в передмісті Авдіївки. Там бойовики обстрілювали оборонні укріплення ЗС України з мінометів різних калібрів, зенітної установки, гранатометів і стрілецької зброї.

"Близько 14:00 години дня бандити два рази вдарили по наших позиціях з РСЗВ "Град", - зазначили в штабі.

На цьому ж напрямку під ворожий вогонь з мінометів і піхотного озброєння потрапили опорні пункти підрозділів сил АТО в районі Луганського, Зайцевого та Пісків.

На Луганському напрямку з початку доби встановилося відносне затишшя. Однак після обіду бандити здійснили обстріл українських позицій поблизу н.п. Нижньотепле зі стрілецької зброї.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати