Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Українка здобула перемогу на тюркському "Євробаченні"

24 грудня, 14:15

Українка з гагаузьким корінням Наталія Папазоглу виграла міжнародний музичний конкурс тюркського світу "TURKVISION-2020", повідомляє у Facebook МЗС України

Редактор відділу політики газети "День" у своему Facebook пише, що Наталія Папазоглу володіє унікально сильним голосом більш ніж 4 октави, котрий називають «чорним». Народилася Наталія в місті Калуш Івано-Франківської області. Її батько за національністю – гагауз, прізвище в перекладі означає «син священика».

Папазоглу виконала пісню гагаузькою мовою "Tikenli yol", назва якої перекладається як "Тернистий шлях".

Наталія є авторкою і виконавицею власних пісень, також вона солістка державного джазового оркестру, лауреатка багатьох міжнародних конкурсів, була фіналісткою шоу "Х-фактор".  

Довідка «Дня»: "Turkvision" - це пісенний конкурс, в якому можуть взяти участь як тюркські країни, так і жителі інших країн, що представляють тюркські національності.

У першому конкурсі в 2013 році взяли участь представники 24 країн, зокрема з України. В 2020 році конкурс пройшов вчетверте, в ньому взяли участь 26 конкурсантів. Через пандемію коронавірусу конкурс пройшов в онлайн-форматі. Всі учасники надіслали організаторам відео виконання своїх композицій.

Також, Наталія Папазоглу виступила у студії Сніданку з 1+1

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати