Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Близько 231 тисяча виборці проголосували на виборах мера Львова

23 листопада, 09:23

Явка виборців у вчорашньому другому турі голосування за нового міського голову Львова становить 38,9% усіх виборців. У числовому значенні це 230,7 тисяч людей.

Наразі це попередні результати опрацьованих електронних протоколів. Проте, вже можна сказати, що у другому турі виборці були активніші ніж у першому. Адже 25 жовтня явка становила лише 38,6%.

Нагадаємо, що за крісло мера Львова змагаються чинний міський голова Андрій Садовий та народний депутат від «Європейської солідарності» Олег Синютка.

Згідно двох екзит-полів, які проводилися у день виборів, перемогу здобуває Андрій Садовий. Так соціологічна агенція «Fama» оголосила, що голоси розподілилися 62,7% і 37,3% на користь чинного мера. За даними Liberty Report, на замовлення студії Савіка Шустера, Олег Синютка отримав підтримку у 37,2% голосів, а Андрій Садовий - 62,8%.

Також варто зазначити, що впродовж виборчого дня  поліції Львівщини надійшло 45 повідомлень про ймовірні порушення виборчого законодавства. За усіма повідомленнями проводяться перевірки – складено 3 адмінпротоколи та відкрито 3 кримінальних провадження.

Павло ПАЛАМАРЧУК, Львів

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати