Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Вінницький театр готує прем’єру мюзиклу "Красуня і чудовисько" в авторському прочитанні

20 січня, 20:22

Попри карантин Вінницький обласний музично-драматичний театр імені М. Садовського готує до показу прем’єру мюзиклу «Красуня і чудовисько». Це авторський спектакль за мотивами однойменної казки Шарля Перо, але в оригінальному, сучасному прочитанні, створений поза впливом відомих постановок і фільмів. У мюзиклі змінені навіть імена головних героїв. Як каже керівник літературно-драматичної частини театру Світлана Фицайло, поставила виставу для дітей Ольга Буга. Вона написала слова, пісні і підібрала музику різних композиторів.

«Ольга Буга – акторка театру, випускниця московського ГІТІСу, улюблениця вінницьких глядачів. Вона виконує ролі Жанни Д’арк в рок-опері «Біла ворона», Лізи у «Моїй чарівній леді» та головної героїні у «Летючій миші». «Красуня і чудовисько» – це її режисерський дебют. Вистава розрахована і на маленьких глядачів, і на дорослу аудиторію. Наразі прем’єру готують до генеральної репетиції. Також завершують відшивати костюми для акторів і формування декорацій», – каже Світлана Фицайло.

Покажуть мюзикл «Красуня і чудовисько» на вінницькій сцені вже 6 лютого, тобто після завершення локдауна. Також прем’єрні покази заплановані 13 і 20 лютого, початок – о 10:00. Вартість – 50–100 грн.

Олеся ШУТКЕВИЧ, Вінниця

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати