Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Катар готовий для діалогу з країнами Персидської затоки

18 жовтня, 12:45

Катар відкритий для діалогу для вирішення проблемного питання з країнами Персидської затоки. Про це заявив емір Катару під час візиту у Індонезію, передає УНН посилаючись на Reuters.

"Катар готовий вести відкритий діалог для вирішення проблеми, оскільки ми зрозуміли, що ніхто не переможе. Всі ми страждаємо через цю кризу між країнами", - сказав емір Катару.

Саудівська Аравія, Об'єднані Арабські Емірати, Єгипет, Ємен, Лівія і Бахрейн припинили дипломатичні і торгові зв'язки з Катаром 5 червня, звинувативши країну у фінансуванні тероризму та підтримці близьких зв'язків з Іраном.

Саудівська Аравія та інші арабські країни склали список з 13 широких вимог Катару, включаючи закриття телевізійної мережі "Аль-Джазіра" і обмеження зв'язків з Іраном.

Нагадаємо, Катарський уряд відкинув звинувачення на свою адресу в підтримці тероризму після того, як Саудівська Аравія, Об'єднані Арабські Емірати, Бахрейн та Єгипет оголосили про внесення 59 осіб і 12 організацій, пов'язаних із Катаром, до списку підозрюваних у фінансуванні тероризму.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати