Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Україна і НАТО підписали угоду про знешкодження боєприпасів

14 грудня, 20:49
Фото 112.ua

країна і НАТО підписали в Брюсселі Імплементаційну угоду щодо проекту Трастового фонду Альянсу зі знешкодження вибухонебезпечних предметів та протидії саморобним вибуховим пристроям.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

“Україна та НАТО підписали Імплементаційну угоду між Кабінетом міністрів України та Організацією НАТО з підтримки та постачання про реалізацію проекту Трастового фонду НАТО із знешкодження вибухонебезпечних предметів та протидії саморобним вибуховим пристроям (СВП)”, - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, це дозволить розпочати практичну фазу співпраці. У рамках проекту заплановано здійснити розробку нормативних документів із знешкодження вибухонебезпечних предметів та протидії СВП, досягти взаємосумісності залучених сил та засобів України з Альянсом, розвинути спроможності захисту цивільного населення від загроз саморобних вибухових пристроїв.

До реалізації проекту залучені Міноборони України, СБУ, Держслужба з надзвичайних ситуацій, Нацполіція, Нацгвардія, Державна спеціальна служба транспорту, Держприкордонна служба, інформують в прес-службі оборонного відомства.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати