Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Сьогодні робоча група обговорить проблеми захисту прав журналістів

07 липня, 11:32

Сьогодні о 15:00 відбудеться засідання Міжвідомчої робочої групи з аналізу стану додержання законодавства про свободу слова та захист прав журналістів. Про це УНН повідомилиу прес-службі глави держави. 

У засіданні робочої групи візьмуть участь представники Адміністрації Президента України, Генеральної прокуратури, Міністерства внутрішніх справ, Управління державної охорони, Державного комітету телебачення і радіомовлення, Верховної Ради, громадських організацій.

На першому засіданні міжвідомча робоча група розглядатиме інформацію, наведену у двох листах на ім'я Президента України: від голови Національної спілки журналістів України Ігоря Лубченка та від головного редактора одного з інтернет-видань.

"Ця робоча група працюватиме у відкритому режимі. Її робота стане ще одним кроком у програмі заходів "Відкрита розмова", мета якої – чесно і відкрито обговорити всі проблеми діяльності журналістів в Україні. Я запрошую всіх журналістів та представників громадськості взяти участь роботі цієї робочої групи, адже її засідання проходитимуть у відкритому режимі", – зазначила Дарія Чепак, прес-секретар Президента України, керівник Міжвідомчої робочої групи з аналізу стану додержання законодавства про свободу слова та захист прав журналістів.

Захід відбудеться у Державному комітеті телебачення і радіомовлення України, вул. Хрещатик, 26.

Як повідомляв УНН, Президент України Віктор Янукович створив Міжвідомчу робочу групу з аналізу стану додержання законодавства про свободу слова та захист прав журналістів. 

Джерело:  УНН

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати