Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Під час карантину відбудеться онлайн-семінар для освітян «Liberal Arts»

09 квітня, 13:02
Фото Facebook УАЛ

Назва семінару символічна: з латинської «Liberal Arts» означає сім вільних мистецтв. У Стародавньому Римі так називалися заняття і вправи, гідні вільної людини. 

ГО «Українська академія лідерства» запрошує вчителів і молодіжних працівників із Донецької, Луганської та Запорізької областей взяти участь у онлайн-семінарі «Liberal Arts». Подія відбудеться 13-17 квітня у платформі  «Zoom». 

Під час семінару освітяни зможуть освоїти різноманітні освітні практики. Окрім лекцій буде робота в малих групах, обговорення текстів, які зараз на часі. Одне з них, присвячене уривку з твору Альберта Камю «Чума», яке модеруватиме літературознавиця Орися Демська. Серед інших спікерів — заступник міністра освіти Єгор Стадний,  психолог Володимир Чупрін, викладач Києво-Могилянської академії, Львівської бізнес-школі УКУ  Михайло Винницький і співзасновник платформи онлайн-освіти «EdEra» Ілля Філіпов.

Першопочатково організатори планували зібрати 75 освітян на семінар у Маріуполі. Оскільки розпочався карантин, вирішили не скасовувати подію, а перевести її в онлайн формат.

«Ми стикнулися з тим, що під час карантину треба продовжувати навчання онлайн. Освіта була до цього не готова. Вчителі зараз освоюють нові інструменти. Багато страху, невизначеності як і у випускників, так і вчителів. Ми бачимо необхідність підсилити освітян, дати їм нові інструменти, можливість поділитися досвідом і дізнатися щось нове», — розповідає заступниця керівника осередку УАЛ Маріуполь з суспільного розвитку Надія Гранкіна.

Участь у семінарі безкоштовна. Анкету можна знайти на фейсбук сторінці УАЛ Маріуполь. Дедлайн подачі: 9 квітня, 20:00.

ГО «Українська академія лідерства» проводить «Liberal Arts»  уже четвертий рік поспіль. Упродовж цього часу семінари об’єднала більше 1000 освітян з різних регіонів України. Минулого року відбулось чотири регіональні семінари «Liberal Arts» в Харкові, Полтаві, Львові, Чернівцях та великий фінальний форум «Лідерство. Відповідальність. Довіра» у Києві.

Богдана КАПІЦА, "День"

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати