Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Вінницькі волонтери на знак подяки влаштували для містян частування

05 грудня, 18:52
Фото надано автором

Солдатською кашею, хлібом із салом, пиріжками та солодощами пригощали сьогодні городян вінницькі волонтери. З нагоди свого «професійного» свята вони вирішили віддячити жителям Вінниці за багаторічну підтримку українських захисників і організували на Європейській площі гостину, частування та імпровізовану фотовиставку «Між миром і війною».

На ній представили більше 200 світлин, зроблених на різних локаціях, у різний час. На знак подяки кожному відвідувачу презентували листівки, на яких були зображенні дитячі малюнки. Пропонували підписати їх і передати «Привіт!» хлопцям на передовій.

«У День волонтера і напередодні Дня Збройних сил України, ми вирішили подякувати вінничанам за підтримку нашої армії, яка не пускає ворога на мирну землю і міцно тримає оборону. Сьогодні, фактично у своє свято, ми не будемо просити, як це традиційно відбувається, а будемо віддавати, дякувати і частувати. Приготували солдатську кашу, солодощі, пиріжки. Даруватимемо браслети і листівки. А про свою роботу звітуємо фотовиставкою, на світлинах волонтери нашого міста і області», – відзначила співорганізаторка заходу, волонтерка Олена Верлан-Кульшенко.

Вона додала, що починаючи з 2014 року і до сьогодні вінницькі волонтери доставляють гуманітарні вантажі на Схід. У місті працює багато волонтерських організацій і волонтерів, які опікуються різними напрямками. Починаючи з допомоги із ремонту та модернізацією техніки, плетінням сіток, забезпеченням речами, медикаментами і аж до психологічної допомоги та юридичної підтримки бійців та їхніх родин. А ще є волонтери, які виконують найважчу роботу, – працюють в складі групи «Евакуація 200» та займаються супроводом родин загиблих.

Олеся ШУТКЕВИЧ, Вінниця

Фото авторки

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати