Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Пожежу у кабельному тунелі на Хрещатику локалізували, - Кличко

05 квітня, 11:11
Фото: dsns.gov.ua

Пожежу електричного обладнання в кабельному тунелі на Хрещатику локалізовано, але столичні рятувальники та комунальні служби досі працюють над її ліквідацією.

Про це мер Києва Віталій Кличко написав на сторінці у Facebook.

«Майже всю ніч столичні рятувальники гасили пожежу електричного обладнання в кабельному тунелі на Хрещатику. Пожежу вже локалізували порошковим стволом, але столичні рятувальники та комунальні служби досі працюють над її ліквідацією. Причини загоряння встановлюють», – написав Віталій Кличко.

Він зазначив, що кабельне обладнання (380 В) знаходиться під напругою, що значно ускладнило роботи з ліквідації займання.

Наразі частково відключені від електропостачання вулиці Хрещатик, Десятинна, Трьохсвятительська, Володимирська, провулок Музейний. Загалом приблизно 80 будинків.

"О 9:33 пожежу було ліквідовано Для ліквідації даної надзвичаної ситуації задіяно 10 одиниць пожежної техніки та близько 40 чоловік особового складу підрозділів ГУ ДСНС України у м. Києві", - повідомляє Головне управління ДСНС України у м.Києві на сторінці у Facebook.




  
  

  
  

  

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати