Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

За дев’ять діб із Часового Яру евакуювалися 56 цивільних

24 квітня, 20:21
Фото Національна поліція України

Станом на 24 квітня в прифронтовій Красногорівці залишаються 1260 цивільних, у Часовому Ярі — 684. З 15 квітня кількість цивільних у Часовому Ярі знизилася на 56 людей, повідомляє Вільне радіо.

Про хід евакуації на Донеччині та кількість людей, що залишаються на найнебезпечніших ділянках фронту, розповів очільник Донецької ОВА Вадим Філашкін в ефірі телемарафону “Єдині новини”.

Окрім цього, двох тяжко поранених жителів Часового Яру, які постраждали від обстрілу Костянтинівки вчора, 23 квітня, вже вивезли до медзакладу за межами Донецької області. 

Протягом 23 квітня з прифронтових районів Донеччини загалом вдалося евакуювати 136 цивільних, з яких 16 — це діти. Однак в особливо тяжко дається евакуація цивільних саме з Часового Яру. 

“Люди з Часового Яру виїжджають, але дуже повільно. Зараз там 684 людини залишаються і щодня поліцейські підрозділи “білий янгол”, ризикуючи своїми життями, їдуть до міста та вмовляють людей евакуюватися, але дуже повільно”, — додав Філашкін.

Також в ефірі попросили допомогти станції переливання крові в Краматорську, яка відновила роботу напередодні. Станція наразі відчуває нестачу крові, що потрібна жертвам обстрілів та захисникам, тому шукає донорів. Дізнатися, як можна допомогти, можна за номером телефону:

  • +38 (099) 29-71-991
Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати