Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Українки на турнірі в Остраві

Надія Киченок стартувала з перемоги в парному розряді
21 жовтня, 18:50

В Остраві (Чехія) на турнірі WTA категорії Premier-J & T Banka Ostrava Open 2020 з призовим фондом $528,500 в парному розряді відбулися матчі першого кола. Українка Надія Киченок (№ 50 у парному рейтингу WTA) зі своєю напарницею румункою Монікою Нікулеску (53) здобули перемогу над німкенею Анною-Леною Фрідзам (37) і румункою Ралукою Олару (41) з рахунком 7:5, 6:7(3), 10:5, повідомляє www.sportonline.ua. За 1 годину 49 хвилин, що вони були на корті, Киченок і Нікулеску реалізували чотири брейк-пойнти з восьми можливих і упустили дві свої подачі. Навиліт Надія і Моніка не подавали та припустилися однієї подвійної помилки, а їхні суперниці виконали два ейси і припустилися шести подвійних помилок.

У чверть фіналі Киченок і Нікулеску зіграють з посіяними під четвертим номером бельгійкою Крістен Фліпкенс (32) і Демі Шуурс (12) із Нідерландів.

Нагадаємо, дві інші українки в парному розряді вибули в першому колі. Даяна Ястремська в парі з Оленою Рибакіною з Казахстану програли канадці Габріелі Дабровськи та бразилійці Луїзі Стефані 4:6, 2:6. Людмила Киченок із китаянкою Чжан Шуай поступилися третім посіяним американці Бетані Маттек-Сендс і чешці Барборі Стриковій — 5:7, 3:6.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати