Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Хостiкоєв обiцяв дружинi сюрприз

Для відомої акторської династії Сумських 22 квітня — улюблена дата
24 квітня, 00:00

Ні, Ганна Іванівна і В’ячеслав Гнатович не стійкі ленінці. Просто саме цього весняного дня народилась їхня старша дочка Наталя — популярна актриса театру, кіно і співачка.

Оскільки цього року «червона» сімейна дата припала на четвер, то вирішили обмежитися святковим обідом у колі родичів: дітей, мами з татом, сестри і зятя. Тим паче, що чоловік Наталі Анатолій Хостікоєв тепер на гастролях у Сумах. Грають гашеківського «Швейка». У неділю має повернутися до Києва, пообіцявши дружині привезти сюрприз. Утім, подарунки іменинниця вже одержала від дворічного сина Славка і 17-річної доньки Даші. Діти її порадували веселою пісенькою. Дуже професіонально вийшло. Позначаються гени і навчання Даші на вокальному відділенні Естрадно-циркового училища. А о восьмiй ранку (за старою сімейною традицією) Наталя зателефонувала і поздоровила Ганну Іванівну — як берегиню їхнього сімейного вогнища. В’ячеслав Гнатович уранці висадив дубочка на честь дочки. На Корчуватому вже росте кілька дерев-праправнуків знаменитого запорізького дуба, які були вирощені на підвіконні із жолудів. Сестра Ольга подарувала французькі парфуми.

Для Наталі цей рік став урожайним. З успіхом прийнято глядачами її роботу в рідному театрі ім. І. Франка — роль Маші в «Трьох сестрах», за однойменною п’єсою А. Чехова. Тепер Наталя репетирує роль нової героїні. Це Анна Дембі в спектаклі «Кін IV». У ньому зайнятий і А. Хостікоєв як актор і режисер. Прем’єра очікується в травні.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати