Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Гусь шукає любов

До Дня закоханих створили мультфільм про пригоди відомого інтернет-персонажу
06 лютого, 10:27

Напевно, на просторах соцмереж ви колись зустрічались із Гусем. А якщо ви не дуже любите «Фейсбук», то, можливо, бачили плакати і ролики з непосидющим птахом у метро — там він вчить правилам поведінки в підземці. Тепер Гусь нагадує нам важливу істину: кожен має право на любов. Про це йдеться у мультфільмі «Як Гусь свою любов шукав» за мотивами однойменної книжки художниці-ілюстраторки Надьожної. Ролик вже можна подивитися на YouTube. Крім цього, у продюсерській компанії Art Nation, яка є правовласником бренду «Гусь», розробили серію тематичних листівок і товарів.

Мультик з’явився незадовго до Дня усіх закоханих, що припадає на 14 лютого. Авторку коміксу про Гуся Надьожну на створення сюжету надихнула не надто весела історія. У компанії Art Nation цитують художницю: «Колись я зустрічалася з хлопцем. На День закоханих він подарував мені валентинку з підписом «Шукати і Знайти». Ми тоді розійшлися, і я довго носилася з тією валентинкою. Я була мала і дурна, думала, що мене ніхто не любить, і нікому я не потрібна. Але, насправді, мене просто не любив він. Тому я взяла цю історію зі свого життя, а свою потребу в любові виклала у вигляді оповідання. Думаю, багато як почувається так само, і ця історія дасть людям надію на те, що вони комусь потрібні та заслуговують на любов. Для мене особисто це було ліками й допомогою в дорослішанні та прийнятті себе».

І хоч ви без пари (як-от сам Гусь на початку ролику), хоч уже знайшли кохання — у будь-якому разі мультфільм дуже підбадьорює.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати