Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Феєрверк» голосів!

13 січня знаменитий український секстет ManSound представить вечір для меломанів
11 січня, 10:10
ФОТО З FACEBOOK СТОРІНКИ MANSOUND I-PRO.KIEV.UA

У колонній залі Національної музичної академії України відбудеться міжнародний фестиваль Vocal Zone, який пройде у Києві вп’яте. На сцену, крім ManSound, вийдуть ще два колективи — United People (Україна) і Cluster (Італія), повідомляє i-pro.kiev.ua.

Для багатьох слухачів Mansound — це, перш за все,  джазовий вокальний секстет, але сфера творчості співаків і музична палітра групи значно ширше. У доробку секстету — твори різних жанрів. Артисти виконують класичну народну, духовну  та популярну музику в оригінальних аранжуваннях в яскравому ансамблевому чоловічому звучанні.

Нагадаємо, проект Vocal Zone було створено ентузіастами, які цінують стиль a capella.  Фестиваль названий ім’ям «батька» групи ManSound Володимира Міхновецького (1963—2004 рр.) — чудового  композитора, аранжувальника і вокаліста. Він був одним із тих, хто популяризував і розвивав вокальну музику в Україні. За словами організаторів,  проект Vocal Zone  — це продовження справи життя цього прекрасного митця. До речі, чвою історію фестиваль веде з 2006 року. На ньому виступили сотні прекрасних музикантів із різних країн світу: «Піккардійська терція», Jazz Ex, Beauty Band (Україна), BR6 (Бразилія), Rock4 (Голландія), Pitsj (Норвегія), Fool Moon (Угорщина), Perpetuum Jazzile (Словенія), Affabre Concinui (Польща) та багато інших.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати