Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

На обороні Азова

У вівторок 25 вересня зранку заходом морського буксиру «Корець» завершився перехід групи суден Військово-Морських сил ЗС України до порту Маріуполь
26 вересня, 10:13
ФОТО НАДАНО МІНОБОРОНИ УКРАЇНИ

Поблизу рейду Маріуполя в районі якірної стоянки була спроба провокації з боку російського прикордонного катеру типу «Мангуст», який нещодавно вже створював подібні дії, небезпечно маневруючи поряд з українським катером Морської охорони. Про це повідомив Прес-центр Командування Військово-Морських сил ЗС України. Прикордонний катер РФ на великій швидкості намагався зблизитися з нашими кораблями, але рішучими активними діями екіпажів малих броньованих артилерійських катерів «Лубни» та «Кременчук» він був зупинений і недопущений до місця стоянки пошуково-рятувального судна «Донбас» та морського буксира «Корець».

Крім того, деякі засоби масової інформації почали розповсюджувати черговий фейк російської пропаганди щодо начебто оплати лоцманських послуг країні-агресору. Міністерство оборони України офіційно заявляє, що жодних оплат лоцманських послуг при слідуванні Керченською протокою не здійснювалося.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати