Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«...А з 19.00 — час, коли ми можемо зайнятися коханням»

У Великій Британії вирішили запровадити обов’язкові шлюбні контракти
06 листопада, 00:00

Днями оприлюднено так звану «зелену книгу» британського уряду покликану відповісти на запитання — як зміцнити родину? На берегах туманного Альбіону угледіли тривожну для себе ситуацію: у країні з населенням майже 60 мільйонів беруть приблизно 1 мільйон шлюбів на рік.

І щодругий із них того ж року руйнується. Причому половина розлучень припадає на сім’ї з неповнолітніми дітьми. Діти загалом постають «індикаторами» неблагополуччя. Бо на тлі загального падіння народжуваності на британських островах кількість народжених поза шлюбом підскочила останнім часом утричі з гаком. Словом, потрібно зміцнювати родину.

У названій книзі експерти сформулювали багато чого. Та головний захід — шлюбний контракт із фінансовою, психологічною, інтимною деталізацією, підписання якого пропонується тепер зробити обов’язковим при оформленні сімейного союзу.

Нововведення, як прокоментувала вчора газета «Таймс» — в обов’язковості «ділового паперу» для всіх жадаючих уз Гіменея. А деталей, на думку газети, мабуть і нині вистачає. «Таймс» навела витяг з одного контракту: «Подружжя зобов’язується проводити разом принаймні один вечір на тиждень, аби реалізовувати свій сексуальний потенціал. Вважати, що вечір починається о 19.00». Ось такі подробиці.

№213 06.11.98 «День»
При використанні наших публікацій посилання на газету обов'язкове. © «День»

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати