Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Пошуки скарбниці кримського хана розпочалися в Криму

21 листопада, 00:00

Ще два роки тому українське посольство в Канаді відвідав громадянин країни кленового листка. Відвідувач заявив здивованим дипломатам, що володіє таємницею місцеперебування скарбів кримського хана.

Немолода людина, чиє прізвище службовці Укрін'юрколегії просили не розкривати, має свою справу в Торонто. Внаслідок наполегливих візитів підприємця звістка про нібито незліченні багатства, приховані на території Кримського півострова, долигула й до уряду України. Доручивши Укрін'юрколегії представляти державні інтереси, уряд пішов навіть на підписання неофіційної угоди з інформатором. Котрому зобов'язався, у разі успіху, виплатити встановлені за законом 25% вартості знайдених цінностей. А розкопки провести за участю і спостереженням незалежних зарубіжних фахівців. Тим паче, що оплачуватиметься їхня присутність з кишені канадського шукача скарбів.

Днями канадський бізнесмен зголосився в Криму. Із собою він привіз і фахівців, і потрібну техніку. Цікаво, що громадянин Канади не має ніякого українського коріння. Чи відповідає розмір скарбу проявленому ентузіазмові - говорити зарано.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати