Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Говорять тренери

06 листопада, 00:00

Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО, «Динамо» (Київ):

— Усі ми чекали, що ця гра буде дуже важкою. Позаяк у разі невдалого результату в нас практично не залишалося ніяких шансів на вихід у чвертьфінал. Ми обіграли сьогодні дуже хорошу команду і продовжуємо боротьбу за вихід у чвертьфінал. І господарі, і гості грали безкомпромісно. Це була не лише зустріч двох команд, а також боротьба характерів, амбіцій, бій за те, аби вижити. Проте боротьба проходила чесно. Мені здається, що сьогодні зіграно дуже хороший матч. У нас були деякі погрішності, але не дуже багато. І Шовковський, і лінія оборони зіграли досить вдало.

Виходячи зі складу «Арсеналу», наша група атакуючих гравців досить активно проводила відбір м’яча. Такий був задум на цю гру. Порівняно з матчем у Лондоні ми краще використали свої моменти.

Гол Андрія Головка був дуже важливим для нас. Адже рахунок 1:0 — вельми слизький. А цей гол додав упевненості, розкутості.

Арсен ВЕНГЕР, «Арсенал» (Лондон):

— До пенальті ми контролювали гру й непогано виглядали на полі. Але цей одинадцятиметровий цілком порушив наші плани. А динамівцям навпаки — гол додав упевненості, вони почали гостріше атакувати. Без Анелька, Овермарса й Бергкампа в Києві було дуже важко грати.

Особливо хочу виділити чудову гру Шовковського. Кияни сьогодні були надзвичайно мобільні й вдало використали контратаки. Всі три пропущені нами голи було забито зі стандартних положень. У той же час ми в таких ситуаціях нічим особливим не відзначилися.

Якщо Суперлігу створять, то, сподіваюся, це зроблять у співробітництві з УЄФА. І її неодмінно буде побудовано на спортивних ідеалах, а не на інтересах телемагнатів чи грошових мішків. І в ній повинні брати участь і команди, скажімо, з Москви чи Києва. Ясна річ, це буде серйозна втрата для турніру, якщо київське «Динамо» не братиме в ньому участі.

№213 06.11.98 «День»
При використанні наших публікацій посилання на газету обов'язкове. © «День»

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати