Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Empty Title

23 жовтня, 00:00

Кореспонденти "Дня", очікуючи телезвернення Леоніда Кучми до народу, поцікавилися в людей на вокзалі - перехресті всіх шляхів: "Що б ви хотіли почути від Президента?"

Віктор Олексійович, пенсіонер, м. Суми: "Усе, що він скаже, я уже чув. Жодних змін немає і не буде. І слухати я його теж не буду".

Марія, пенсіонерка, м. Київ: "Хочте записуйте, хочте ні, але я скажу. Весь уряд треба повісити і розстріляти за таке життя, яким ми живемо".

Володимир, водій швидкої допомоги, м. Київ: "Я до Президента, як і до будь-якого народного обранця, ставлюсь позитивно. Але, з іншого боку, дивіться, яка легка рука була в Леоніда Ілліча: як поставив кума із Дніпропетровська, так із 1964 року цей клан і керує".

Федір, вівчар, Донецька область: "Я хочу, щоб була заробітна плата. Адже ми безплатно працюємо".

Сергій, студент, м. Київ: "Хочу, щоб він повернувся обличчям до народу, тому що дивиться він невідомо куди".

Ніна Серафимівна, пенсіонерка, Чернігівська область: "Хочемо, щоб пенсію видавали регулярно, а то обходимося без грошей. Президент - наш земляк, він нам подобається. А от боляче, що бандюг багато розвелося..."

Іван, міліціонер, Львівська область: "Весь безлад іде від Верховної Ради. Ми все це бачимо, як вони б'ються, поводяться по-хамськи одне до одного. А від Президента не багато залежить".

Тарас, студент, м. Тернопіль: "Треба, щоб Президент підписав закон про вибори і щоб комуняки пішли з України. Це важливо, а не пільги для студентів, як усі просять. Сьогодні головне спитати себе, а що ми можемо зробити для України?"

Яна Іванівна Демченко, не працює, Львівська область: "Коли ж нарешті наша Україна встане з колін? Якщо Президент - глава, з нього і будемо питати. Іще відсотків із 30 на нього сподіваються".

Наталка, домогосподарка, м. Запоріжжя: "Я від нього нічого не чекаю. Він мене не цікавить, тому що в моєму житті він нічого не вирішує і ніякого стосунку до мене не має".

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати