Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Чому не виконуються укази Президента,

не знає навіть він сам
07 серпня, 00:00

«У мене дві точки зору на засідання Кабінету Міністрів у Палаці «Україна», — заявив він на вчорашньому брифінгу в АП, — точка зору простого обивателя і керівника управління при адміністрації Президента України. Просто Кабмін шукає способи роботи з керівниками підприємств і головами місцевих адміністрацій, які не піддаються на умовляння і не відчувають своєї відповідальності перед людьми, котрі місяцями не одержують зарплатню і пенсії. Я вважаю, що подібна форма роботи не може бути визнана оптимальною, але якщо вона принесе реальний результат в грошових одиницях, то уряд вчинив правильно».

О.Яковенко ще раз процитував слова Президента, промовлені на засіданні Кабміну: «Сьогодні на місцях не виконується п’ята частина моїх розпоряджень. Чи це тому, що головам місцевих адміністрацій це не вдається, чи тому, що невиконання моїх указів комусь вигідне».

Ця фраза, на думку Яковенка, виправдовує дії Кабінету Міністрів у палаці «Україна». Оприлюднити свою особисту — «обивательську» — точку зору він відмовився.

P.S. Прем'єр-міністр України Валерій Пустовойтенко під час поїздки Житомирською областю висловив невдоволення тим, що керівники підприємств, установ та організацій і голови облдержадміністрацій, що брали участь у розширеному засіданні Кабінету Міністрів пішли в четвер з палацу «Україна».

Він нагадав, що в п'ятницю розширене засідання уряду продовжить роботу. «Ми подивимося, скільки вони перерахували коштів», — сказав прем'єр, висловивши припущення, що засідання може перерости в нескінченне, якщо не будуть вживатися заходи з погашення недоплати, передала агенція Інтерфакс-Україна.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати