Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Взявшись за руки»

Так називається бронзова скульптура, яку відкрили на площі Хокстон у Лондоні, копії якої дарували всім охочим
30 жовтня, 12:17

Тисячі відбитків арт-скульптури — роботи популярного лондонського вуличного художника Стіка, які він захотів подарувати своїй місцевій громаді, як жест солідарності під час пандемії Covid-19, були вкрадені на цьому тижні, повідомила столична поліція.

Стік, відомий у всьому світі своїми оригінальними арт-фігурами, домовився про розповсюдження 100 000 відбитків твору під назвою «Взявшись за руки» серед жителів Хакні, східного району Лондона, де він живе і працює, — пише thenationalnews.

Після всього, що жителі нещодавно пережили через пандемію з Covid-19, Стік мав на меті, щоб кожне домогосподарство в Хакні отримало одну копію плаката в подарунок, щоб або зберегти, або продати», — йдеться у повідомленні поліції. Більшість відбитків було роздано мешканцям, як і планувалось, разом із безкоштовною газетою, яку щомісяця надавала місцева влада, але велика кількість людей не отримала їх примірника, і незабаром партії відбитків стали продаватися в Інтернеті.

Стало відомо, що приблизно 1000 викрадених відбитків, придбаних нічим не підозрюючими шанувальниками Стіка, було повернуто після того, як покупці дізнались, що художник не передбачав їх продажу, але все ж велика кількість їх й досі  відсутня...

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати