Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Радіоказки цілодобово!

Начитували їх Хливнюк, Галаневич, Жадан, Соловій та інші
07 березня, 14:19

Національна суспільна телерадіокомпанія України запустила сайт «:Казки», де можна цілодобово слухати казки онлайн та в записі, обираючи певну казку.

Зараз на сайті є доступними 12 казок в озвучці лідерки гурту «Крихітка» Саші Кольцової, вокаліста гурту «Бумбокс» Андрія Хливнюка, учасника гурту «ДахаБраха» Марка Галаневича та актора театру, кіно і дубляжу Євгена Маланухи. Невдовзі мають з’явитися казки від письменника Сергія Жадана та співачки Христини Соловій.

«Чому кенгуру стрибає, а кіт вмивається по обіді? Коли з’явилося могутнє дерево баобаб, а лис вовку масло показав? Навіщо миші збираються на раду, а бджола рятує гусці життя? Як цап і лис ділили мішок моркви, а курочка врятувала півника? Про все це можна дізнатися з найкращих казок народів світу, які ми вибрали та озвучили спеціально для вас», — анонсують казки на сайті.

Ілюстрації намалювала Женя Гайдамака. Їх можна завантажити як розмальовки. Усього казок має бути 250! Як пише журналістка «Суспільного» Тетяна Кисельчук у Facebook, за тиждень будуть доступні мобільні додатки до смартфонів. Слухати казки на сайті можна безкоштовно! Крім казок, на сайті є розмальовки, які можна завантажити. А послухати казкові історії цілодобово можна за адресою. Тут вже є плеєр із більш ніж 200 аудіоказками. Організатори анонсували також безкоштовний додаток для смартфонів на Android та iOS, який з’явиться вже невдовзі.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати