Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Для тих, хто не піде на концерт Філіпа Кіркорова

21 листопада, 00:00

23 листопада, 21.00, телеканал "ТЕТ"

Нова програма "Зустрічі в "Елегант-клубі" телекомпанії "ТЕТ" і студії "Відкрита зона" вже завоювала перших прихильників. Це не дивно: у гості до клубу цікаві й усім відомі особистості приходять не просто самі собою - що стало вже звичним - а із цікавою компанією: дружньо згуртованою, веселою, азартною, чарівною.

У перших випусках передачі глядачі зустрічалися з компанією відомих київських гумористів Едуарда Володарського та Яна Таксюра, а також популярного композитора Володимира Бистрякова.

Ну а найближчим недільним вечором на вас чекає побачення з командною газети "День" на чолі з її головним редактором Ларисою Івшиною! Щоправда, скажемо по секрету, в клубі у призначений час її не буде, але, однак, як Душа компанії... Утім, не будемо видавати маленькі творчі таємниці господарів передачі. Скажемо лише, що на вогник до "Дня" прийдуть й улюблені наші Геннадій Татарченко з Астраєю, Олександр Тищенко, Жанна Боднарук, Карина Плай, грації з балету "Сузір'я Аніко"... Так що нудьгувати, сподіватимемося, всім нам не доведеться.

До речі, своїми враженнями про програму наші читачі також можуть поділитися зателефонувавши за номером 414-91-26 у понеділок, 24 листопада, з 11.00 до 12.00. До зустрічі в ефірі - телевізійному й телефонному!

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати