Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Без жанрових обмежень!

Із 8 до 10 липня у Києві триватиме найбільший фестиваль цьогорічного літа — ATLAS WEEKEND
07 липня, 12:17
ОДНИМ ІЗ УЧАСНИКІВ ФОРУМУ СТАНЕ ПОПУЛЯРНА ГРУЗИНСЬКА СПІВАЧКА НІНО КАТАМАДЗЕ / ФОТО МИКОЛИ ТИМЧЕНКА / «День»

Як наголошують організатори форуму, попри непросту фінансову ситуацію в Україні ATLAS WEEKEND не лише відбудеться, а й стане цього року ще масштабнішим. Протягом трьох днів свої програми представлять музиканти з України, Грузії, Білорусі, США, Росії і країн ЄС, зокрема Джамала, Ніно Катамадзе, Іван Дорн, Kwabs, Apocalyptica, GusGus, Nneka, The Subways, Dirkschneider, Yoav, Royal Republic, «Машина времени», «Аквариум», «Сплин», Noize МС, «Бумбокс», «Друга ріка», BRUTTO&Ляпис, 5’nizza, MONATIK, Pianoбой, «Антитіла», С.К.А.Й., SunSay и др.

Доповненням до музичної частини стануть: театральні вистави, арт-перформанси, спортивні і дитячі зони, десятки відкритих локацій з розвагами для всієї сім’ї, ярмарки...

Нагадаємо, фестиваль Atlas Weekend було засновано 2015 року. Його організаторами виступають нічний клуб ‘ATLAS, на честь якого фест отримав свою назву, і PMK Event Agency. Основна мета Atlas Weekend — розвиток фестивальної культури у нашій країні, залучення іноземних туристів до України і світова популяризація української музики.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати