Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Вже одужав

Принц Вільям хворів на коронавірус ще навесні, а новину про це повідомили тільки зараз
05 листопада, 18:09

Герцог Кембриджський, онук британської королеви Єлизавети II і другий в черзі на спадщину британського престолу, в квітні перехворів коронавірус — приблизно в той же час, що і його батько, принц Чарльз. Цю інформацію Бі-бі-сі підтвердили джерела в Букінгемському палаці. Повідомляється, що його дружина Кейт і троє дітей чи не заразилися Covid-19.

Про те, що навесні у 38-річного принца підтвердився Covid-19, спочатку повідомила газета Sun. За даними видання, Вільям вирішив не розголошувати свій діагноз, щоб не турбувати громадськість. Батько Вільяма, принц Чарльз, хворів коронавірусів у кінці березня. У той же період коронавірус був виявлений і у прем’єр-міністра Великобританії Бориса Джонсона.

«У той час в країні відбувалися важливі речі, і я не хотів нікого турбувати», — передало видання слова Вільяма. Газета додала, що за станом здоров’я принца стежив його особистий лікар, і госпіталізація йому не знадобилася. Відповідно до рекомендацій уряду Вільям самоізолювався на період хвороби. Він провів цей час в своєму сімейному особняку Анмер-хол в графстві Норфолк на сході Англії.

Кореспондент Бі-бі-сі у справах королівської сім’ї Джонні Даймонд вважає, що рішення принца не розголошувати свій діагноз було пов’язано з бажанням зайвий раз не привертати до себе увагу. «Королівська родина намагається підтримувати певний рівень конфіденційності в тому, що стосується їхнього особистого життя», — пояснює він.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати