Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Новий навчальний рік розпочинається!

Яку школу відвідають молодші члени британської королівської родини?
28 серпня, 12:01

Семирічний принц Джордж та п’ятирічна принцеса Шарлотта лише за лічені дні від повернення до навчання в школі Томас Баттерсі. Джордж піде на третій рік навчання, тим часом його молодша сестра Шарлотта почне перший рік у престижній лондонській приватній школі, вона знаходиться всього за 15 хвилин ходьби від їхнього будинку в Кенсінгтонському палаці.

Принц Джордж повинен був залишити школу лише за чотири роки, а Шарлотта — за шість, але були оголошені плани створити середню школу по сусідству. Королівські діти матимуть можливість навчатися у старшій школі Томаса, коли їм виповниться 11 років — це означає, що брати і сестри могли б здобувати освіту в цьому ж закладі до досягнення ними 18-річного віку.

Новий проєкт школи, який відкриється у 2021 році, показує, що студенти матимуть можливість вивчати низку нових цікавих предметів, зокрема уважність, громадянськість та надихаючий спосіб життя.

«Ми пропонуємо прогресивну освіту світового класу, яка спрямована на перспективу, в основі якої лежать цінності. Наша мета — підготувати студентів чудово не лише до наступного етапу їх навчання, а й до їхнього життя»— зазначається у рекламних проспектах навчального закладу.

У навчальній програмі додається: «В основі нашої навчальної програми лежить концепція «розумового мислення», покликана розвивати у наших учнів сили творчості, критичного мислення, співпраці та спілкування».

У перші три роки студенти Баттерсі Томаса навчаються за допомогою академічно суворих навчальних експедиціях, заснованих на про’ктах, тематичних дослідженнях, польових роботах, ретельно плануючи надихнути їх на роздуми і роботу в якості професіоналів, вносячи свій внесок в високоякісну роботу з автентичною аудиторією, що виходить за межі класу.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати