Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Королівський обов’язок

Єлизавета ІІ відкрила лікарню
21 лютого, 11:56

Королева сьогодні знову проявила свою майстерність у поєднанні одягу, коли приїхала на урочисте відкриття стоматологічного відділення королівської лікарні в Істмені.

Вийшовши зі свого Rolls Royce, який її величність у 93 роки досі водить сама(!), королева привітала натовп добровольців у новому відділенні, які надаватимуть фахову допомогу як для клієнтів стаматології, так і для тих, кому потрібен Лор.

У цей самий день королева відзначила 60-річчя свого принца Ендрю, привітавши його на весь світ твістом з аканту Королівської родини:

 «Цього дня, в 1960 році, у Букінгемському палаці народився принц Ендрю, перша дитина, яка народилася в правлячій монархії за 103 роки. З днем народження герцога Йоркського!», — було сказано у повідомленні.

Яскравою новиною дня стало також продовження скандалу пов’язаного з виходом Гаррі та Меган з королівської родини, адже Єлизавета ІІ не просто заборонила парі називати себе «їхні високості», а й додавати до імені прикметник «королівські». Королева категорично проти, щоб подружжя «продавало» своє ім’я під брендом Royal Sussex. Під цією торговою маркою планували випускати одяг, книжки, канцелярію, а також створити благодійний фонд. Як повідомляють джерела з палацу, рішення ще не остаточне, переговори тривають, але Єлизавета налаштована серйозно.  Такою є ціна виходу — відмовитися від усіх королівських привілеїв... Фото Рейтер.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати