Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Відкрите довкілля»

Мінприроди винесло на обговорення Концепцію створення загальнодержавної автоматизованої системи
07 березня, 11:42
ФОТО З АРХІВУ «Дня»

«Відкрите довкілля» — загальнодержавна автоматизована інформаційно-аналітична системи у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів, яка має забезпечити вільний доступ до інформації про стан довкілля та екологічні ризики для безпечної життєдіяльності в Україні», — ідеться в повідомленні прес-служби Мінприроди, що надійшло на адресу «Дня».

Це перший документ національного рівня, який відкриє громадянам вільний доступ до інформації про стан довкілля. Важливо, що цей механізм підвищить ефективність діяльності органів виконавчої владі в ухваленні рішень з питань екологічної безпеки на території України та у транскордонному контексті, ідеться в повідомленні Мінприроди.

Наразі Міністерство екології та природних ресурсів України підготувало проект розпорядження уряду «Про схвалення Концепції створення Загальнодержавної автоматизованої системи «Відкрите довкілля» й винесло його на громадське обговорення. Громадське обговорення проекту триватиме один місяць. Зауваження та пропозиції можна надавати на офіційний веб-сайт або адресу Мінприроди (dima.bulyka@menr. gov.ua   [email protected]), вул. Митрополита Василя Липківського, 35, м. Київ, 03035; тел.: (044) 206-31-17, 206-31-78.

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати