Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У Дніпрі запускають «космічний» маршрут

Туристам хочуть показати, як місто просувало науку
30 серпня, 10:50

Не таємниця, що Дніпро — один зі світових центрів космічного ракетобудування. На провідних підприємствах міста — конструкторському бюро «Південне» і заводі «Південмаш» — створено чотири покоління ракет-носіїв та космічних апаратів. У Дніпрі жили й працювали видатні конструктори та виробничники, які своїми талантами створювали передову галузь. Одне слово, дніпровцям є що показати, тим паче, космічна тематика завжди викликала і викликає великий інтерес у туристів та гостей міста. Як повідомляє прес-служба Дніпровської міськради, з цією метою представники комунального підприємства «Агентство розвитку Дніпра» підписали з Університетом імені Альфреда Нобеля меморандум про співпрацю, в результаті якої в місті може з’явитися новий туристичний маршрут.

«У найближчих спільних планах — старт «космічного» маршруту в Дніпрі, в якому активну роль відіграватиме креативна туристична лабораторія за участю викладачів і студентів кафедри міжнародного туризму та мовної підготовки Університету імені Альфреда Нобеля. Є ще низка цікавих задумок», — розповів директор «Агентства розвитку Дніпра» Володимир Панченко. Мета меморандуму — об’єднати зусилля для розвитку міста за допомогою інновацій та якісної освіти.

Президент університету Борис Холод зазначив, що основні положення документа передбачають сприяння в реалізації проектів розвитку Дніпра та його туристичного потенціалу, а також взаємодію у створенні нових перспективних туристичних маршрутів, надання інформаційної та консалтингової підтримки, проведення спільних просвітницьких та науково-практичних заходів, спрямованих на розвиток і просвіту містян різного віку.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати