Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Співаймо разом!

Вперше 8 серпня в Одесі відбудеться Акапельний фестиваль
01 серпня, 12:19
ВОКАЛЬНА ФОРМАЦІЯ «ПІККАРДІЙСЬКА ТЕРЦІЯ» — ПОЧЕСНИЙ ГІСТЬ ODESSA ACAPPELLA FEST / ФОТО МИКОЛИ ТИМЧЕНКА / «День»

Сценічним майданчиком Odessa Acappella Fest стане Літній театр «Морвокзал» У Південній Пальмірі виступлять провідні чоловічі вокальні колективи і зіркові гості... За словами організаторів, цей форум об’єднає Південь, Центр і Захід нашої країни: Duke-Time (Одеса), ManSound (Київ), «Піккардійська терція» (Львів) і Camerata (Білорусь).

Ці колективи розпочнуть нову історію відкриттям Першого міжнародного акапельного фестивалю в Одесі.

«Друзі, ми з упевненістю можемо сказати, що ніхто з вас не очікував такої грандіозної події, як Акапельний фестиваль в Одесі! Так ось, це не жарти, це все відбудеться насправді: три найкращі акапельні колективи України виступлять на одній великій сцені», — написали учасники проекту Duke Time на своїй сторінці «Фейсбук». Також вони повідомили, що в програмі буде спеціальний гість із Норвегії: жіночий квінтет PITSJ. Крім того, на публіку чекає «буря емоцій, енергетичний шторм, прилив радості і ураган захоплення»...

Нагадаємо, Літній театр «Морвокзал» був відкритий 13 липня концертом Вєрки Сердючки. Для найбільшої open air майданчики в Україні (3000 місць) було доставлено понад 325 тонн техніки! На сцені «Морського вокзалу» вже виступили Томас Андерс, Тіна Кароль, Валерій Жидков, «Ліга Сміху». Попереду концерти Тото Кутуньо, Лайми Вайкуле, Mr. President, Ottawan і багатьох інших. Завершиться сезон 1 вересня.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати