Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Operafest Tulchyn-2018 бути!

Міжнародний фестиваль Вінниччини об’єднає на одній сцені понад півтисячу артистів
02 березня, 11:38
ФОТО VINCULT.GOV.UA

Упродовж трьох днів, з 8 до 10 червня, на території «подільського Версаля» — Палацу Потоцьких у Тульчині проходитиме ІІ Міжнародний оперний фестиваль OPERAFEST TULCHYN-2018. Організатори підготували для глядачів різножанрову програму — від класичної опери до балету, при цьому заінтригували, що цього разу на фесті відбудеться прем’єра мюзиклу, ексклюзивне право на виконання якого отримали лише вони. Загалом на фестивалі виступить понад 30 солістів з Австрії, Німеччини, США та України, 300 оркестрантів, 50 танцюристів, 180 учасників хорових колективів та чотири всесвітньо відомих диригенти: Оксана Линів (Австрія — Україна), Тарас Криса (США), Юрій Ярко (Україна) та Володимир Сивохіп (Україна).

«Свій вибір ми зупинили на найкращих і всіма улюблених оперних шедеврах, живе виконання яких подарує глядачам максимум насолоди. Зокрема, як і мріяли, цього року глядачі почують і побачать одну з найкращих опер Вольфганга Амадея Моцарта «Дон Жуан», — ділиться секретами програми режисер-постановник OPERAFEST TULCHYN Павло ТРЕТЬЯКОВ. Вперше на фестивалі замість традиційних театральних декорацій будуть застосовані вражаючі уяву 3D-декорації.

За підсумками минулого року OPERAFEST TULCHYN-2017 очолив ТОП культурних подій року. Отримав відзнаку і від газети «День», яка присудила «корону» «мамі» фестивалю — Ірині Френкель за культурну революцію і відродження історичної спадщини.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати