Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

...Національний «ѓрунт» і «небо» ідей

Новий «Маршрут №1» розповість, як знайти свою нішу
23 травня, 18:18

«Ніша — це дуже природний стан, який нам усім варто обрати для себе. Адже це не тільки маркетингова ідея. По суті, ніша — це кожна людина. Унікальна людина — та, яка стоїть ногами на своєму національному ґрунті. І водночас над нею безмірне, всеосяжне «небо» ідей. Це образ і модель», — пише у своїй традиційній, а цього разу особливо філософськи наснаженій колонці головний редактор Лариса Івшина.

Команда «Маршруту №1» зібрала приклади успішних нішевих проектів у різних сферах, тож читайте у випуску чимало ексклюзивних інтерв’ю: генерального директора компанії «АвтоКапітал», яка є офіційним імпортером Mercedes-Benz в Україні Ярослава Пригари, генерального менеджера готелю Fairmont Grand Hotel Kyiv Лізи Юрушевої, телеведучого Олександра Скічка, господині ресторану «У Ангелових» Юлії Ангелової, політика, депутата Київради Ганни Свириденко... А крім того — чимало оглядів, які неодмінно викличуть у вас бажання подумати і про власну «нішу».

Окремий розділ випуску має святковий відтінок — адже «Маршрут №1» відзначає своє п’ятиріччя! Чимало партнерів видання захотіли висловитися про цей «справжній національний журнал». Також у номері — роздуми деяких його творців. І повний ексклюзив — тільки тут ви зможете побачити всі 50 унікальних обкладинок «Маршруту №1», які, між іншим, наші партнери називають окремим художнім продуктом!

Просто зараз замовляйте свіжий «Маршрут №1. Ніша» у магазині на сайті «Дня» чи за телефоном відділу реалізації: (044) 303 96 23 або ж дочекайтесь п’ятниці, щоб придбати його в кіоску преси.

ДО РЕЧІ

На каналі UKRLIFE.TV відбудеться телеприйняття

З нагоди першою ювілею «Маршруту №1» 26 травня відбудеться неординарна подія. З 12.00 до 17.00 у прямому ефірі інтернет-каналу UKRLIFE.TV творці журналу та його партнери і герої спілкуватимуться з ведучою Людмилою Немирею про видання, яке за 5 років стало повноцінним медіаявищем. «Щодня всі чують, що паперова преса перестає існувати, але ми це заперечуємо! Щодня випускається газета «День», щороку поповнюється бібліотека «Дня» і вже п’ять років випускається «Маршрут №1», — говорить редактор видання Катерина МЕЛЬНИЧУК. — За п’ять років «Маршрут №1» пройшов багато випробувань та змін, але завжди знаходив підтримку і збирав навколо себе небайдужих людей. Тому до виходу у світ ювілейного номера ми хочемо розповісти про журнал через призму історій героїв усіх номерів, а допомагає в цьому інтернет-канал UKRLIFE.TV».

«У кожного в житті є улюблені речі, події, місця, де він любить бувати. «Маршрут №1» дуже допомагає знайти ці важливі, близькі, цікаві, часом, можливо, несподівані місця, про які ми в буденному житті і не здогадуємося, — каже генеральний продюсер і ведуча URKLIFE.TV Людмила НЕМИРЯ — Але це маршрут не просто якимись місцями, а маршрут до цікавих людей. Насправді це також дуже важливо. Людей, які щось зробили — щось добре, мале чи велике, але обов’язково важливе. Важливе для себе і для українців. «Маршрут №1» — це добрі «шматочки», які складають колаж «наше українське життя». Нам на Ukrlife.TV це дуже цікаво. Тому ми влаштовуємо телеприйняння. Хочу звернути увагу, що це експеримент — і для нас, і для «Дня». Ми організуємо марафони, але телеприйняття проведемо вперше. Думаю, що це буде несподіваний нон-стоп марафон, куди просто приходитимуть цікаві люди, і ми говоритимемо про цікаві речі та події. Така цікава зустріч друзів. Найголовніше, що не буде жодного офіціозу. Усе — імпровізація! До речі, глядачі можуть імпровізувати разом з нами — запрошуємо їх писати свої коментарі у «Фейсбуці», а ми їх паралельно читатимемо і реагуватимемо на них».

І творцям глянцю, і його партнерам буде що розповісти. «Пілотний номер ми готували до Євро-2012, і всім потенційним партнерам, хто тоді говорив, що газета для них — не найкращий рекламний носій, ми сказали: «Ось, спробуйте». І запропонували «Маршрут №1». Фактично, тоді пропонували «кота в мішку», — пригадує заступник головного редактора з розвитку Анна МАЗУРЕНКО. — Але нам повірили і довірили імідж свого бізнесу багато відомих компаній. Є ті, хто залишається з нами вже протягом 5 років. Це багато про що говорить.

Сьогодні «Маршрут №1»  впевнено займає свою нішу. Це особливий якісний продукт за формою і за стилем, головний принцип якого — перемішування середовищ. Надзвичайно важливо показувати себе одне одному, знайомити та підтримувати! До речі, багато партнерів через наш глянець відкрили для себе «День» і наші проекти: стали підтримувати книжковий проект, Фотовиставку, Літню школу журналістики... Тож на телеприйнятті ми збираємо наших партнерів, авторів, героїв номерів. Згадаємо весь наш 5-річний маршрут і подякуємо одне одному. Буде цікаво!»

Тож чекайте на зустріч в ефірі з автором ідеї «Маршруту №1» і його головним натхненником Ларисою Івшиною, провідним «постачальником» рекламного контенту Анною Мазуренко, керівником креативної команди Катериною Мельничук та журналістами, які працюють над наповненням випусків. А також — із героями матеріалів та постійними партнерами видання — яскравими особистостями зі світу бізнесу. Не забудьте: 26 травня, о 12.00, онлайн-канал UKRLIFE.TV.

Між іншим, ті, хто хоче дізнатися про дрес-код заходу, мають подивитися на обкладинку найновішого «Маршруту №1. Ніша». До речі, він актуальний не тільки для безпосередніх учасників заходу: всі глядачі зможуть приєднатися до телеприйняття віртуально, одягнувшись у цих кольорах і надіславши нам своє фото!

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати