Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Менше трагедій

Державна служба з питань праці опублікувала сповнену надій статистику
07 березня, 12:21

На підприємствах України протягом січня-лютого 2017 року смертельно травмовано 50 осіб, що на 11% менше порівняно з аналогічним періодом 2016 року, коли цей показник становив 56 осіб, повідомила Державна служба з питань праці (Держпраці) з посиланням на дані оперативного обліку, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Як уточнює Держпраці, за вказаний період основними видами подій, що призвели до нещасних випадків із летальним результатом, пов’язаним із виробництвом, були дорожньо-транспортні аварії, наїзди транспортного засобу, травми на залізничному транспорті — 18 осіб (36% загальної кількості загиблих), внаслідок падіння, обвалення предметів, матеріалів, породи, ґрунтів — 11 осіб (22%), падіння постраждалих — 9 осіб (18%), дії рухомих предметів і деталей — 5 осіб (10%).

У лютому на підприємствах України смертельно травмовані 22 особи, за аналогічний період 2016 року — 27 осіб (зниження на 18,5%).

Крім того, як повідомляє Держпраці, у період з 1 по 5 березня 2017 року смертельно травмовано дев’ять осіб: на вугільних підприємствах Львівської області — вісім людей, в агропромисловому комплексі Вінницької області — одна людина.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати