Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Лікарні звільнюють від черг

Один мільйон пацієнтів уже скористався електронною системою запису до поліклініки
01 серпня, 12:01
ФОТО 048.UA

З початку впровадження електронної системи управління потоком пацієнтів «Поліклініка без черг» з її допомогою здійснили понад два мільйони записів до лікаря, повідомляють у прес-центрі сервісу. Кількість пацієнтів, які скористалися послугою, перевищила один мільйон. Найактивніший сегмент користувачів — молоді батьки. 

Наразі система працює у 18 областях України. Підключено 114 медичних установ (459 амбулаторій). Сервіс використовують у своїй роботі 4060 лікарів. Статистика, зібрана системою, показала, що перед початком навчального сезону завантаження українських лікарень у середньому зростає втричі, але під час роботи системи формується рівномірний потік відвідувачів, тому режим роботи медиків не стає перевантаженим.

«Зазвичай ми приймаємо на день приблизно 1000 пацієнтів-дітей. Наприкінці серпня ця цифра зростає до 3000, — цитують у прес-центрі «Поліклініки без черг» Сергія ГОРІЩАКА, головлікаря дитячої міської поліклініки №6 міста Одеса. — Внаслідок цього раніше перед навчальним роком черги до лікарів могли сягати до 70 осіб. У коридорах було не проштовхнутися. Сьогодні система «Поліклініка без черг» дає можливість рівномірно розподіляти навантаження, і проблему вирішено».

Система «Поліклініка без черг» впроваджується у рамках медичної реформи, відповідає вимогам Міністерства охорони здоров’я та інтегрована з eHealth.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати