Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Гарячі німкені подають приклад затурканим британкам

25 лютого, 00:00
Віктор ЗАМ'ЯТІН, "День"

Дані опитувань громадської думки, що їх було проведено пресою в Німеччині та Британії, дали абсолютно різну картину того, як почуваються жінки в цих країнах. Британки, наприклад, живуть у стані постійного стресу, тоді як німкені налаштовані на справжню сексуальну революцію завдяки емансипації.

Жінки-британки запевняли у відповідях на запитання анкет журналу "Топ санте" і страхової компанії "Бупа", що такою мірою заморочені виконанням ролей працівниці, матері та жінки, що не мають уже більше ніяких бажань. У них немає ні часу, ні сили, щоб подбати про свою зовнішність та здоров'я, і це їх насправді дуже турбує. Британських жінок турбує і те, що після повного робочого дня їм доводиться виконувати й більшу частину суто домашніх справ, тоді як чоловіки влаштувалися набагато краще. Це викликає постійний стан стресу, внаслідок чого 58% опитаних тільки час від часу думають про секс.

Німкені ж почуваються набагато впевненіше, фактично ліквідували "чоловічу монополію" в бізнесі та політиці, вони впевнені в собі, що відповідно позначається не лише на психіці, але й на психології. Першого удару зазнали міцні колись традиції шлюбу. Німкені почали активно зраджувати своїм благовірним і не збираються цього приховувати.

Соціологічне опитування, замовлене журналом "Фюр зі" засвідчило, що практично кожна третя фрау "скакала у гречку" хоча б раз у житті. З них майже половина робить це регулярно, аби внести в особисте життя щось нове. 64% прекрасних дам переконані, що монотонні будні потрібно розбавляти романтикою, кожна друга сподівається на постійні знаки уваги та активні зустрічі поза шлюбом.

Соціологи ламають собі голови, що ж сталося з віковічними підвалинами. Та нічого особливого. Емансипація, панове.

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати