Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Задля здоров’я та добробуту

У Лондонському зоопарку провели традиційне зважування понад 19 тисяч мешканців
01 вересня, 09:45

Для пінгвінів, білок, мавп, верблюдів та інших мешканців Лондонського зоопар ку ZSL  його співробітники провели щорічне зважування.  Так, уперше на ваги вийшли чотиримісячні щенята видри разом з батьками Піпом і Матильдою. Вагітна окапі Оні, яка має народити маля цієї осені, набрала у вазі аж 288 кг. У свою попередню вагітність окапі важила менше — 250 кг.

Деяких звірят доводиться заохочувати до зважування, із чим добре вправляються наглядачі зоопарку. Одна з них, Лора Гарретт, заманювала хижаків-сурікатів їжею, аби ті стали на ваги. Так само терплячі охоронці заохочували на ваги поодинокі загони кільцехвостих лемурів, пропонуючи їм смачні ласощі. Натомість галапагоська черепаха Доллі повільно добралася до зважування, ідучи до покритих травою вагів у своєму відкритому приміщенні.

Аби зважити усіх мешканців зоопарку, а це понад 19 тисяч тварин, наглядачі витрачають години, реєструючи зріст та вагу кожного звіряти. Ця інформація допомагає стежити за їхнім здоров’ям та добробутом. 

Зауважмо, Лондонський зоопарк ZSL відкрився для відвідувачів після карантину 15 червня, після безпрецедентного тримісячного закриття. Нині він працює лише для обмеженої кількості відвідувачів.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати