Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Повітряним Силам України передали модернізований винищувач МіГ-29

30 березня, 19:44
Фото snariad.ru
Державне підприємство "Львівський державний авіаційно-ремонтний завод", що входить до складу ДК "Укроборонпром", передало Повітряним Силам України капітально відремонтований та модернізований винищувач МіГ-29 достроково.
 
Про це йдеться у дописі Укроборонпрому.
 
"Вже другий тиждень підприємство працює в особливому режимі у зв’язку із карантином, на роботу допускаються лише працівники, задіяні у виконанні критично-важливих робіт. Але, незважаючи на перешкоди, ми мобілізували всі ресурси та достроково виконали взяті на себе зобов’язання щодо ремонту та модернізації авіаційної техніки для ДОЗ", – повідомив директор Львівського державного авіаційно-ремонтного заводу Дмитро Матрунчик.
 
На літак встановили капітально відремонтовані двигуни, новітню електроніку та авіоніку. Міжремонтний ресурс модернізованого МіГ-29 становить 8 років із можливістю його продовження до 12 років.
 
Винищувач МіГ-29 є основним бойовим літаком Повітряних Сил України. Багатофункціональність МіГ-29 дозволяє використовувати його для виконання задач протиповітряної оборони і для нанесення ударів по наземним цілям.
 
Фахівці заводу модернізували літак в рамках державного оборонного замовлення та виконали роботи достроково – на місяць раніше.
 
Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати