Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У Львові провели карнавальний забіг у новорічних костюмах

25 грудня, 18:47
Фото: Павло Паламарчук, "День"

Сьогодні, 25 грудня, у Стрийському парку, що у Львові, пройшов карнавальний забіг «Santa run на Різдво» організований громадською організацією «Runday». Учасники забігу пробігли 5 кілометрів у різних костюмах.

Спеціально для бігунів організували справжнє різдвяне містечко із ялинкою та тематичною музикою. Учасники приходили на забіг в різних святкових костюмах та піжамах у вигляді різних звірів. Варто зазначити, що серед присутніх були також діти і навіть домашні улюбленці.

Перед стартом розминку провела Роксана Бондаренко. Вона відома бігунка різних марафонів та авторка книги «Finisher: біг як спосіб життя».

Пробігши дистанцію на бігунів чекав святковий стіл із гарячими напоями та різними різдвяними смаколиками.

Довідка «Дня»

Runday — щотижневі забіги на п'ятикілометрову дистанцію, які організовуються волонтерами та проводяться у різних містах України. Організацію створено в 2016 році Ієном Бірдером, англійцем, що мешкає в Україні, та його товаришем Олександром Ружицьким. Метою забігів є об'єднання зацікавлених бігом людей, проте це не змагання — трасу можна пробігати або пройти, можна брати участь з дітьми або тваринами, можна пересуватися на інвалідній колясці. Також немає жодних обмежень за віком. Після відкриття проєкту ідея поширилася на інші міста України: Тернопіль, Львів, Одесу, Маріуполь, Коломию, Харків, Сєвєродонецьк і Краматорськ.

Павло Паламарчук, "День", Львів

Більше фото - у фоторепортажі "Дня"

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати