Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Все менше росіян довіряють керівникам РФ

25 серпня, 16:33

Все менше росіян довіряють керівникам  РФ : рейтинги Дмитра Медведєва і Володимира Путіна падають. Знижується і рівень довіри до курсу російської влади, свідчить опитування «Левада-центру».

Рівень довіри до президента і прем'єра зараз найнижчий за останні два роки. У серпні цього року діяльність Медведєва позитивно оцінили 63 відсотки респондентів - рік тому їх було на 10 відсотків більше. Роботою Путіна зараз задоволени 68 відсотків опитаних - торік їх було 78, наводить "Інтерфакс" дані "Левада-центру». Настільки низькі показники Путіна соціологи відзначали лише двічі - під час загибелі підводного човна «Курськ» і після монетизації пільг, відзначає Gazeta.ru. Заступник директора «Левади» Олексій Гражданкін вважає, що зниження рівня довіри може бути пов'язане з переоцінкою діяльності перших осіб - багато хто схильні покладати відповідальність за події на Медведєва. Крім того, позначається і передвиборна кампанія - тут президент явно поступається прем'єру, зазначає інтернет-видання. Крім того, тільки третина росіян вважає, що справи в країні йдуть у правильному напрямку. За півтора останніх роки підтримка курсу влади скоротилася на 10 відсотків - до приблизно 30ті пунктів.

На цьому ж рівні рейтинг довіри до курсу влади був у Росії на початку 2000-х. Після дефолту він становив приблизно п'ять відсотків.

Джерело: Эхо Москвы

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати