Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

В залі засідань суду з’явився один із захисників Ю.Тимошенко

15 липня, 11:47

В залі засідань Печерського суду Києва, де відбувається розгляд кримінальної справи колишнього прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко, з’явився один з її захисників Олександр Плахотнюк, передає кореспондент УНН.

Він в усній формі вимагав від судді Родіона Кірєєва залучити його до розгляду кримінальної справи, оскільки є захисником Ю.Тимошенко, на що суддя відповів, що відповідної заяви від О.Плахотнюка йому не надходило.

Однак адвокат продовжував наполягати на своєму, порушуючи порядок в залі судового засідання, за що і був видалений Р.Кірєєвим.

"Я вийду із зали, але надайте мені протокол рішення про моє видалення", - зазначив адвокат.

Нагадаємо, перед початком сьогоднішнього судового засідання Ю.Тимошенко повідомила, що залучила до справи чотирьох нових захисників. Двоє з адвокатів українці. Ще двоє нових захисників представляють американську юридичну компанію Covington & Burling LLP та компанію BDO. Covington & Burling LLP раніше дала висновок, що кримінальна справа, порушена проти Ю.Тимошенко політично обумовлена.

Однак на судове засідання Ю.Тимошенко з’явилася без захисників. Заяву про залучення захисників Ю.Тимошенко не зачитала.

Як повідомляв УНН, пізніше суддя Р.Кірєєв прийняв рішення про видалення Ю.Тимошенко з зали суду на одне засідання.
Прокурор почала зачитувати обвинувальний висновок вже без підсудної.

Нагадаємо, раніше суддя вже приймав рішення про видалення з зали судових засідань двох народних депутатів: члена фракції НУ-НС Олександра Чорноволенка та члена фракції БЮТ Євгена Суслова.  

Джерело: УНН

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати