Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Порошенко аргументував свою згоду обійняти посаду глави Мінекономіки

23 березня, 16:58

Президент України Віктор Янукович і новопризначений міністр економічного розвитку і торгівлі Петро Порошенко обговорили пріоритети діяльності міністерства.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

"Одним з пріоритетів діяльності міністерства економічного розвитку і торгівлі є забезпечення подальшого зростання національної економіки, зокрема, рівня ВВП. Адже це запорука успішної реалізації оголошених главою держави соціальних програм", - сказав Порошенко після закінчення зустрічі з Президентом.

"Я прийняв це рішення, я прийняв пропозицію президента .. Для мене принциповим критерієм для цього є бажання серйозно просунути ситуацію, зробити те, що потрібно суспільству, бізнесу, продемонструвати інноваційні кроки щодо поліпшення умов ведення бізнесу", - додав міністр.

За словами Порошенка, реалізація соціальних ініціатив неможлива без пріоритетного розвитку економіки.

Він наголосив на важливості ведення прозорої інформаційної політики міністерства щодо надання громадянам, ЗМІ повних статистичних даних про розвиток країни.

"Сьогодні суспільство, бізнес повинні побачити серйозні кроки влади, спрямовані на подальше поліпшення умови ведення підприємницької діяльності в Україні", - підсумував Порошенко.

Джерело: Корреспондент

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати