Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Опозиція відмовляється від зустрічі з Януковичем разом із провладними фракціями

12 березня, 18:39

Опозиційні фракції НУ-НС і “БЮТ-“Батьківщина” не збираються брати участь у завтрашній зустрічі Віктора Януковича з заступниками та лідерами парламентських фракцій.  

Про це йдеться у спільній заяві голів фракцій НУ-НС та “БЮТ-“Батьківщина” Миколи Мартиненка та Андрія Кожем’якіна, інформує УП, посилаючись на УНІАН.

"Ми наполягали і наполягаємо на прямій та публічній розмові виключно з Президентом, який зосередив у своїх руках всю владу в країні. Опозиція хоче під телекамерами говорити про знищення демократії, зупинення євроінтеграції, політичні переслідування, погіршення соціально-економічної ситуації", - йдеться у заяві.

За повідомлення прес-служби НУ-НС, в опозиції  є законодавчі пропозиції для того, аби країна "остаточно не скотилась у прірву".

“Якщо Президент нарешті набереться сміливості зустрітись з опозицією сам-на-сам, не ховаючись за своїх союзників, тоді така зустріч може відбутися у будь-який момент. Ми не дозволимо перетворювати серйозні речі на фарс у виконанні провладних фракцій”, - йдеться у заяві.

Як відомо, у вівторок прес-служба глави держави заявила про його зустріч з керівниками фракцій парламенту.

Джерело: Українська правда

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати