Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Депутати-опозиціонери запрошують Президента на чоловічу розмову

21 лютого, 21:01

Таке бажання з парламентської трибуни озвучив віце-спікер Микола Томенко, заявляючи  що фракція «БЮТ – Батьківщина» вимагає зустрічі з Віктором Януковичем для обговорення дій щодо реалізації резолюції ПАРЄ стосовно звільнення Тимошенко, Луценка та інших опозиційних політиків.

Утім виявилося, що опозиція має чимало й інших запитань до Віктора Федоровича. Їх уже після перерви озвучив Арсеній Яценюк: «У п’ятницю на порядку денному роботи Верховної Ради стоїть законопроект про приватизацію української ГТС, тому ми також вимагаємо від Президента відповісти на запитання, про що ведуться переговори з РФ, що ми здаватимемо нашим російським партнерам і що Україна готова віддати Росії, щоб отримати дешевий газ, – сказав Яценюк з парламентської трибуни. – Що стосується кадрових ротацій у владі, хочемо, щоб Президент України відповів на запитання, чи збирається він запроваджувати надзвичайний стан в Україні, оскільки в країні формується військова хунта».

«Лідери опозиції просто хочуть прийти до Януковича й просто запитати його в лоб: «Вікторе Федоровичу, ви збираєтеся виконувати резолюцію ПАРЄ чи ви просто навішали локшини на вуха спочатку Меркель, Саркозі, Коморовському й пані Клінтон!» – Обурився в розмові з «Днем» бютівець Андрій Павловський.

Детальніше читайте у завтрашньому номері «Дня».

Джерело: «День»

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати