Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Успіх українця Зубкова та невтішна нічия «Динамо»

Пів захисник угорського футбольного клубу став найкращим гравцем поєдинку
29 жовтня, 19:14

Київське «Динамо» та будапештський «Ференцварош» зіграли внічию (2:2) у  другому турі Ліги чемпіонів. «Динамо», виграючи у «Ференцвароша» в ході матчу 2:0, у результаті закінчило лише нічиєю. Кияни 11-й раз в історії упустили перемогу в єврокубку, маючи фору в два м’ячі, у тому числі 5-ої у груповому раунді Ліги чемпіонів. До речі, угорці зуміли зрівняти рахунок лише на 90-й хвилині зустрічі. Пізніше динамівці пропускали вирішальний м’яч у подібних ситуаціях лише в поєдинку семирічної давності з австрійським «Рапідом» — на 90+4-й, аналізують матч на сайті sport.ua.

Найкориснішим гравцем матчу, за оцінками InStat, став пів захисник збірної України Олександр Зубков, повідомляє sport.ua. У цьому поєдинку хавбек «Ференцвароша» вирізнився передачею голу. В його активі 60 ТТД із браком 28%, п’ять ударів по воротях і 12 виграних єдиноборств (атакуючий виконувач сім разів відбирав  м’яча). Рейтинг ефективності його гри, за InStat Index, склав 301 бал.

Трійка найкращих футболістів «Динамо» — це Олександр Караваєв (276 балів), Ілля Забарний (266 балів), Томаш Кендзера (266 балів).

Зауважимо, що, за версією WhoScored,  найкращим гравцем вважається  Микола Шапаренко.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати