Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Україна - Велика Британія: іспит для ювіляра

18 червня, 00:00

Трохи більше трьох тижнів залишилося до тенісного матчу Кубка Девіса між чоловічими національними командами України та Великої Британії. Відбудеться він 11-13 липня на столичних кортах АТ "Наука-Спорт", з керівником якого Анатолієм Кржевіним зустрівся вчора кореспондент "Дня":

- Усі допоміжні приміщення (для учасників, арбітрів, преси) - повністю готові. Довелося відмовитися від заманливого проекту трибун з пластиковими кріслами, оскільки останні могли б тільки 10 липня надійти з-за кордону. 25 червня почнемо безпосередню підготовку центрального майданчика. Це має бути своєрідний "мокрий" грунт - більш вигідний для української команди. Але "дурити" ми нікого не збираємося. До нас вже приїздив менеджер британців, і був цілком задоволений розвідкою. Єдине, він дещо засумнівався стосовно прямого телефонного зв'язку. Та не забуваймо, що генеральний спонсор матчу - УТЕЛ.

- Чи можна вважати це першим серйозним іспитом для щойно створеного на базі "Науки" міжнародного тенісного клубу?

- Клуб, як і дитяча Академія тенісу Олександра Долгополова - це власне новий якісний рубіж, до якого прагнули всі, кому не байдужа доля цієї популярної гри в Україні. Показати англійцям не лише клас гри Андрія Медведєва, а й рівень організації подібного матчу - мета, варта будь-яких зусиль. Це розуміють й голова оргкомітету матчу Сергій Тигипко, й Федерація тенісу з її комерційним агентом - "Інфоспортом". Як на нас, гонитва за прибутками в оцій ситуації - останнє діло.

... Тут ми завершили, так би мовити, офіційну частину бесіди, і щиро поздоровили Анатолія Абрамовича з 60-річчям, яке він зустрічає сьогодні в незмінних клопотах.

- Ніколи не зробив би і половини корисних справ, якби не зустрів прекрасних людей, справді закоханих у спорт. Свого часу дали поштовх нашим починанням тут, в Академмістечку, видатні українські вчені на чолі з Борисом Євгеновичем Патоном. Обростали однодумцями, й за останні 12 років практично жоден співробітник спорткомплексу не кинув колектив. Нові криті корти, зводить асоціація "Будімпекс" на чолі з Леонідом Смоляром. Сам клуб став можливим завдяки Михайлу Мосенжнику та Людмилі П'ятигіній з комерційного інформаційно-рекламного центру "СЕНС". У всіх них є чудова риса - бачити перспективу...

Цих найкращих перспектив, а головне - здоров'я ми побажали ювіляру.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати