Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Київські підприємці пікетували держадміністрацію

08 травня, 00:00

Учора майже двісті київських підприємців пікетували столичну держадміністрацію з вимогами негайної відміни недавнього розпорядження міської влади про підвищення орендної плати. Основну увагу натовпу було зосереджено на конкретній персоні - начальникові Управління житлового господарства і майна держадміністрації Петрові Головатенку. Орендарі, котрі так і не почули від пана Головатенка відповідей на свої запитання, за якийсь час почали виголошувати йому не дуже, на думку кореспондента "Дня", вмотивовані медичні діагнози.

Пікетувальники, визначивши на власний розсуд рівень компетентності пана Головатенка як нульовий (незважаючи на наявність у руках останнього сотового телефону), забажали поспілкуватися із головним, на їхню думку, винуватцем розпорядження, що так обурило підприємницькі кола. Потужне: "Омельченко! Омельченко!" - пролунало над Хрещатиком. Але дарма.

Тим часом у вирі подій з'явився віце-президент Гільдії підприємців Києва ( яка й організувала акцію) Юрій Срібний. Він зачитав звернення до Леоніда Кучми, від імені Гільдії підписане президентом Гільдії Михайлом Бродським, і закликав підприємців об'єднатися під прапором Гільдії. Кореспондентові "Дня" він сказав, що за це рішення держадміністрації розраховуватимуться найбідніші верстви, яких позбавлять роботи і вдарять цінами.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати