Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Резерв у дії

В оперативно-тактичному угрупуванні «Північ» пройшли комплексні тренування з бойової підготовки
16 грудня, 19:27
ФОТО REUTERS

На Луганщині в рамках тренувань з бойової підготовки проведено чергові практичні навчання одного із загальновійськових резервів. Десятки військовослужбовців, понад 30 одиниць військової та спеціальної техніки залучалось до даного практичного заходу із воїнами Об’єднаних сил. Про це повідомив кореспондент АрміяInform Дмитро Горбунов на офіційні сторінці мобільної прес-група ОТУ «Північ».

Кілька підрозділів одночасно відпрацьовували навчально-бойові завдання у тісній взаємодії. Серед основних успішно виконаних завдань були: переміщення військової техніки асфальтовими шляхами та по бездоріжжю, встановлення понтонно-мостової переправи, здійснення аерозольного маскування, долання водної перешкоди, знешкодження мінно-вибухових загороджень тощо.

Згідно розпорядження командира оперативно-тактичного угруповання «Північ» бригадного генерала Дмитра Красильникова, зранку підрозділ резерву Об’єднаних сил вирушив у заданий район для виконання поставлених завдань.

Щоб максимально наблизити умови виконання завдань до бойових, армійці в ході даних тренувань отримали чимало складних ввідних. За ходом практичного вишколу особисто простежив заступник командувача Об’єднаних сил з бойової підготовки бригадний генерал Михайло Драпатий.

Заступник командувача операції Об’єднаних Сил зазначив, що в районі бойових дій він вимагає від підлеглих розумної ініціативи та швидкого прийняття вірного рішення. Заходи з бойової підготовки на полігонах та у місцях відведення проводяться щодня, за широким спектром навчально-бойових завдань.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати