Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Режим реального часу - не для УТ?

28 листопада, 00:00

Телеглядачі про кращі (1) й гірші (2) програми, показані з 20 по 26 листопада, а також про улюблений телеканал (3)

Ірина Дука, народна артистка України, актриса театру Російської драми

1. "Сніданок з "1+1" (п'ятниця, 21 листопада), де гостем був відомий фотокореспондент Юрій Рост. "Монологи" Вадима Скуратівського ("1+1") про вітчизняний кінематограф 20-30-х років. Авторитетний український культуролог розповідав про "культову" картину того часу - "Чапаєв" братів Васильєвих. Подачею інформації мене влаштовує, мабуть, лише "ТСН" ("1+1").

2. Програма "Діалоги" (НАРТ). Там, як правило, не буває людей, котрі вміють точно й зрозуміло говорити й, тим паче, зацікавити телеглядача.

3. "1+1". Їхні програми, кінопоказ орієнтовані на досить високий інтелектуальний рівень, на добрий смак. Тут поважають свого потенційного глядача й це відчувається.

Андрій Федотов, кореспондент відділу менеджменту журналу "Капитал"

1. "Доки всі вдома" ("Інтер") - дуже хороший випуск з Хазановим. Із задоволенням переглянув фільм мого дитинства "Великий" ("1+1"). На превеликий подив, цього разу мене привабило "Довгань-шоу" ("Інтер") - виникло відчуття, що все було зроблено за законами добре поставленого динамічного фільму - болти відкручувалися в останню секунду тощо. Добре, якщо це правда. Завжди подобаються випуски "Телеманії" ("1+1"). Вдалим був "Брейн-ринг" ("Інтер"). Хороші заставки на "1+1" ("Інтері"). Але ті, що були раніше, подобалися мені більше. Рівень анонсів на "1+1" неперевершений, дуже сильний.

2. Інколи дивлюся УТ-1, але, на жаль, лише для того, щоб дивитися це як комедію, що її розігрують люди, які гадають, що вони роблять хороше телебачення. У цьому плані багато задоволення й від програми "За київським часом" (КГРТРК). Якщо серйозно, то образливо, що такий низький рівень у журналістів. Ще один момент: у четвер, коли дуже впала гривня, до вечора на УТ-2 не було повідомлень на цю тему, хоча це стосується не лише бізнесменів, а всіх. На всіх каналах ішли мильні опери. Це мінус нашому телебаченню, воно не працює в режимі реального часу. Дуже забавна буває несумісність окремих реклам у рекламних блоках, наприклад: реклама напою "Crash" закінчується словосполученням "Спробуй і побачиш, що буде", після чого починається реклама прокладок "Always" зі слів "Я спробувала...".

3. "1+1" і "Інтер".

Тетяна Лисенко, інженер

1. "Табу" ("1+1") з колишнім слідчим із особливо важливих справ: я й раніше знала про те, що в нас не все гаразд у міліції, але після передачі я зрозуміла, що там коїться свавілля. "Бар "Чорний кіт - ХХІ століття" з Русланою Лижичко ("Інтер"). Ведучий Гнатенко ставив дуже вдалі запитання: коректні й такі, що розкривають особистість співрозмовника. "Уїк-енд" ("Інтер") - легка, приємна, пізнавальна передача. Із задоволенням дивлюся фільми в "Імперії кіно" ("1+1"), "Вісті тижня" Канішевського ("Інтер").

2. Більшого чекала від "СВ-шоу" ("1+1"). Реклама гучна, а вийшло дуже посередньо, трохи нудно. Не дуже мене приваблює політичне шоу, на кшталт "П'ятого кута", хоч ці програми, звісно, мають свою аудиторію. Просто не люблю політики.

3. "1+1" та "Інтер" - канали успішно конкурують.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати