Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Нагороди для мужніх

У Великій Британії відзначили найкращих лікарів, волонтерів, рятувальників і дослідників
17 вересня, 11:02
ФОТО REUTERS

Днями в Лондоні вручили премії Who Cares Wins Awards — цими нагородами щорічно, з 2017 року, у Великій Британії відзначають лікарів, медсестер, акушерок, хірургів, волонтерів, дослідників і благодійників. Усіх, хто доклав особливих зусиль для надання допомоги тим, хто її вкрай потребує. Премія заснована благодійною організацією NHS Charities Together, яка співпрацює з медіа — The Sun і Channel 4. Герцог Кембриджський, як патрон організації NHS Charities Together, був присутній на врученні премії, що її вручали в таких категоріях: найкращий лікар, найкраща медсестра, найкраща команда, неуславлений герой, найкраща акушерка, найкращий рятувальник, юний герой, новатор року, премія за підтримку душевного здоров’я, премія пам’яті Кристини Ньюбері, найкраща благодійна організація в галузі охорони здоров’я, герой екстрених служб. Премія спонсорується британською Національною лотереєю.

Герцог Кембриджський, представляючи номінантів у категорії. «найкраща команда», наголосив на «приголомшливій мужності» фельдшерів, які отримали ножові поранення під час виконання службових обов’язків. Діна Еванс і Мік Хіпгрейв ледь не загинули, коли їх вдарив нападник, який розмахував 8-дюймовими ножами, пише у своєму репортажі The Sun. Діна Еванс своєю чергою, отримуючи нагороду, сказала: «Кажуть, що середня людина за своє життя бачить три травми, а фельдшер бачить 300. Отже, це нагорода для кожного фельдшера, який бачить 300 травм і повинен з цим давати раду».

Серед інших принц Вільям також поспілкувався з Джоелом Гіббардом та Самантою Пейн, засновниками Open Bionics, яка створила «Arm Hero» — легкий та доступний протез для руки, інформує worldnewsera.com. Герцог Кембриджський викликав усмішку дев’ятирічної Фібі Сінклер, володарки такої високотехнологічної роботизованої руки, запитавши: «Ваші друзі вважають, що це круто, чи не так?» (на фото).

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати